Közös dobolásra invitálta a hatvaniakat a Kudumba Interaktív Dob Show csapata. A zenekarnak az a célja, hogy megmozgassák kicsit az embereket, és együtt zenéljenek a közönséggel. Szeniczey Csaba zenekarvezető elmondta: nyolc éve lépnek fel ezzel a produkcióval, ez idő alatt sokat formálódott az előadásuk. – Eredetileg csapatépítő tréningeken léptünk fel, később döntöttünk úgy, hogy máshol is kipróbáljuk magunkat. Az évek alatt sokkal kiforrottabb lett a műsor, keretet kapott az egész show – fejtette ki.

A zenekar három tagból áll, Szeniczey Csaba és felesége mellett Barta Zoltán ül a doboknál. Szeniczey-Lizák Erika az egyedüli nő a csapatban, azt mondja, nem könnyű egy másfél órás koncertet végigdobolni. – Ez egy kőkemény fizikai munka, sok seb is volt már a tenyeremen, de idővel hozzászoktam. Lazán kell csinálni a dobolást, mert úgy sokkal könnyebben megy – mondta Szeniczey-Lizák Erika.

A zenekar – ahogy ők fogalmaztak – világzenét játszik. A fő hangszerük az afrikai djembe, de emellett játszanak ausztráliai didgeridoon és brazil ganzán is.